Bager-glæde fra din lokale ildsjæl

Udviklet og bagt
med omtanke

I butikkerne kan du se, hvad vi har af nyt i ovnen netop nu. Vi elsker at udvikle nye brødtyper og ved os skal du forvente at blive inspireret. Det kan nemt variere i de enkelte GuldBageren butikker – alt efter de forskellige lokale traditioner og hvad bageren brænder for. Kom ind til din lokale bager og tag et stykke bager-glæde med hjem.

Brød på hylderne GuldBageren Bramdrupdam

Bagermesteren anbefaler
Bagermesteren anbefaler hver anden måned et nyt brød, som vi fremhæver i vores ”Bagermesteren anbefaler”-kampagne både i butikken og på vores sociale medier.
Vi udvikler løbende nye brød til “Bagermesteren anbefaler”, så du altid har mulighed for at forkæle dine smagsløg med en ny, velsmagende og udsøgt brødoplevelse, når du besøger GuldBageren.

Brød på hylderne GuldBageren Esbjerg

 

Vi sætter en ære i det gode håndværk
Det tager tid at lave godt brød, og der er ingen genveje, hvis man vil opnå et sprødt og velsmagende håndværksbrød. Kombinationen af gode råvarer, den helt rette bagning og ikke mindst passionen fra vores dygtige og erfarne håndværksbagere er grundlaget for vores brød. Det er det bærende element, der sikrer kvaliteten i hvert eneste brød, vi bager.

Hver dag står vi klar til at byde vores kunder velkommen med friskbagte kvalitetsbrød, der lever op til selv de højeste forventninger. Vores brød skal ikke bare mætte, det skal have den rette konsistens, smag og fylde, og så skal det være lavet helt fra bunden.

GuldBageren Auning
Frokost GuldBageren Skærbæk
Cookies hos GuldBageren Aalestrup

 

Passion for detaljer
En festkage er mere end bare en kage! Det handler om at skabe en unik oplevelse, både i form af smag og udseende. Derfor ligger vi stor vægt på detaljerne, som bliver formet med hænderne.

Når kagen skal være i centrum til særlige begivenheder eller fester, så kan GuldBageren skabe en kage efter dine ønsker og behov. Vores kreative og dygtige konditorer kan hjælpe dig med at skabe en velsmagende og uforglemmelig kage til livets fester og begivenheder – store som små.

Lækre jordbærkager GuldBageren
Flædekager Konditor GuldBageren Køge