GuldBageren
Tønder

"3. generation af dygtige og engagerede
bagere, 
der har leveret brød til beboerne i
Tønder og omegn i over 100 år...."

Bagermestrene GuldBageren Tønder

"Bageren har ligget i Tønder i 130 år, og vi to brødre der overtog bageriet for 33 år siden. Det er en daglig drivkraft, at vi kan bestemme selv og sætte vores eget præg på bageriet og de brød, vi har i vores sortiment."

- Henning og Thorkild.

Håndværket ind med modermælken
I mere end 130 år har vores bageri stået som et symbol på tradition og kvalitet. Da vi, to brødre, overtog bageriet for 33 år siden, bragte vi med os den stolte arv af håndværksmæssig kunnen. Vi repræsenterer nu den 3. generation af dygtige håndværksbagere og fortsætter med stolthed og engagement i at levere bageriprodukter af højeste kvalitet.

Vores erfaring og dedikation til håndværket sikrer, at vores kunder altid får en autentisk og lækker smagsoplevelse.

Konditor GuldBageren

 

Med plads til nydelse
Vores dedikerede team består af to erfarne bagere, en lærling og to dygtige konditorer, der sammen bager friske brød og kager hele dagen. Vi byder velkommen i vores hyggelige café, hvor du kan nyde godt af friskbagt bagværk hele dagen. Vi har plads til 60 gæster, og vi har cafékunder hele dagen, der nyder vores store udvalg af brød, kager, smurte sandwiches og kaffe.

Det giver os meget at tale med vores kunder og lytte til deres ideer og ønsker om brødtyper. Kundernes ønsker og udviklingen indenfor bagerhåndværket, danner baggrunden for vores store udvalg, og det er hændt, at et kundeønske er blevet så vellykket, at det er blevet en del af vores faste brødsortiment i GuldBageren Tønder.

Bagerfrue GuldBageren tønder
Stort udvalg af brød GuldBageren Tønder
Konditor GuldBageren Tønder

 

Surdej gennem generationer
Den særlige karakter af vores surdej strækker sig tilbage til den originale surdej, der er blevet bevaret gennem generationer, helt fra bageriets start. Det giver vores brød den smag og substans, som er kendetegnede for GuldBageren Tønder. Surdejen benyttes til både rugbrød og specialbrød.

Unik brødtærte – fusion af rugbrød, fløde og chokolade
Vores eftertragtede brødtærter er en af vores unikke specialister og findes ikke andre steder. Brødtærten består af to rugbrødsbunde smurt med fløde og chokolade og har solbærmarmelade i bunden. Rugbrødsbundene er bagt med vores egen surdej. Kombinationen af lækkert rugbrød og det søde, giver en uovertruffen smag.

Traditionelle sønderjyske kager til det gode kaffebord
Vi bager klassiske, traditionelle sønderjyske kager, skabt med kærlighed til bagning og respekt for traditionerne. Vi har et stort udvalg af forskellige småkager og fristende cremesnitter

Kager til livets fester
Vi laver håndlavede specialkager til livets begivenheder og fester. Uanset om du er på udkig efter en kage til fødselsdag, barnedåb eller bryllup, vil vores kreative og dygtige konditorer skabe det perfekte midtpunkt til enhver lejlighed.

Lokalmiljøet i centrum
Ligesom mange andre i Tønder, er vi meget involveret i Tønder festivalen som sponsor. Men vi er også fast brødleverandør til festivalen. Lokalmiljøet betyder meget for os, og vi synes, det er vigtigt, at byen kan tilbyde forskellige aktiviteter. Derfor støtter vi også op om vores lokale håndboldhold, TM Tønder og en bred vifte af små sportsklubber, spejdere og andre foreninger.

Speciel brød GuldBageren
GuldBageren Tønder butik
GuldBageren Tønder

Vestergade 8
DK-6270
Tønder

T: 74722114
E: guldbager@cafeer.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lørdag: 06:00-15:00
Søndag: 06:00-13:00

Lang Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-13:00

Julen / Nytår
Lukket 24., 25. og 26. december og 1. januar

Information