GuldBageren
Tønder

"3. generation af dygtige og engagerede
bagere, 
der har leveret brød til beboerne i
Tønder og omegn i over 100 år...."

Bagermestrene GuldBageren Tønder

"Bageren har ligget i Tønder i 125 år, og vi to brødre der overtog bageriet for 28 år siden. Det er en daglig drivkraft, at vi kan bestemme selv og sætte vores eget præg på bageriet og de brød, vi har i vores sortiment."

- Henning og Thorkild.

GuldBageren Tønder Butikken

Selvom det kræver en anderledes døgnrytme, så er det en livstil, som vi kan lide og som vi trives i. Man kan sige, at vi har fået håndværket ind med modermælken, da vi er 3. generation af dygtige og engagerede bagere, der har leveret brød til beboerne i Tønder og omegn i over 100 år.

Vi er stolte af, at mestre det gode bagerhåndværk og sætter en ære i at udnytte det udviklingspotentiale, der er i godt bagværk. Vores sortiment strækker sig over brød, der er bagt på originale bageopskrifter fra bageriets start til helt nye brødtyper, der følger mere moderne bagermetoder og teknikker.

Konditor GuldBageren

 

Nyd friskbagt brød i caféen
Hos GuldBageren Tønder er vi tre bagere og to svende, der bager friske brød det meste af dagen. Klokken 11 kan man for eksempel nyde friskbagte pølsehorn og pizzasnegle i vores cafe, som er tilknyttet butikken.

Der er plads til 50 gæster i cafeen, og vi har cafékunder hele dagen, som nyder brød, kage og kaffe. Det giver et levende miljø i vores butik, som vi sætter stor pris på.

Det giver os meget at tale med vores kunder og lytte til deres ideer og ønsker om brødtyper. Kundernes ønsker og udviklingen indenfor bagerhåndværket, danner baggrunden for vores store udvalg, og det er hændt, at et kundeønske er blevet så vellykket, at det er blevet en del af vores faste brødsortiment i GuldBageren Tønder.

Bagerfrue GuldBageren tønder
Stort udvalg af brød GuldBageren Tønder
Konditor GuldBageren Tønder
GuldBageren Tønder

 

Surdej gennem generationer
Vores surdej er fra den originale surdej, som er bevaret gennem generationer siden bageriets start. Det gør den helt unik og er med til at give vores brød den smag og substans, som er kendetegnende for GuldBageren Tønder. Vi benytter vores egen surdej til både rugbrød og specialbrød.

Brødtærte fås ikke andre steder
Én af vores andre specialiteter, er vores meget eftertragtede brødtærter, som man ikke kan få andre steder. En brødtærte består af 2 rugbrødsbunde smurt med fløde og chokolade og med solbærmarmelade i bunden. Rugbrødbundene er bagt på vores egen surdej. Blandingen af lækker rugbrød og det søde, giver en uovertruffen smag, som man ikke har oplevet før.

Lokalmiljøet i centrum
Ligesom mange andre i Tønder, er vi meget involveret i Tønder festivalen som sponsor. Men vi er også fast brødleverandør til festivalen. Lokalmiljøet betyder meget for os, og vi synes, det er vigtigt, at byen kan tilbyde forskellige aktiviteter. Derfor støtter vi også op om vores lokale håndboldhold, TM Tønder og en bred vifte af små sportsklubber, spejdere og andre foreninger.

Speciel brød GuldBageren
GuldBageren Tønder butik
Facade GuldBageren Tønder
GuldBageren Tønder

Vestergade 8
DK-6270
Tønder

T: 74722114
E: guldbager@cafeer.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:30-17:30
Lørdag: 06:30-15:00
Søndag: 06:30-13:00

Lang Søndag: 06:30-16:00
Helligdage: 06:30-13:00

Julen / Nytår
Lukket 24., 25. og 26. december og 1. januar

Information