GuldBageren
Skærbæk

"kunderne er blevet brødbevidste,
og fordi de gerne vil have mere
bid i det brød, de spiser.
..
"

"GuldBageren Skærbæk er et bageri, som oser af god stemning med baldakiner i loftet og duften af friskbagt bagerbrød hængende i luften. Jeg har stået i lære hos GuldBageren Skærbæk. Min kone Tina og jeg overtog bageriet i 2009 efter min tidligere mester, så jeg kender både bageriet og bagerfaget helt til bunds. Det er en stor fordel, når vi dagligt skal levere brød til beboerne i Skærbæk og omegn.

Nu er GuldBageren den eneste rigtige bager tilbage i byen med egen butik. Vi er 3 svende, 1 lærling og en allround medarbejder, der laver alt forefaldende arbejde. Vi har et godt team, der alle brænder for samme sag. Hver dag bager vi friske kvalitetsbrød, som lever op til kundernes forventninger og krav til godt brød. Brødet skal have den rette konsistens, smag og fylde og det skal være lavet fra bunden. Man må ikke være i tvivl om, at brødet er et ægte håndværksbagerbrød, når man sætter tænderne i det.

Et stort udvalg
Trods byens størrelse har GuldBageren Skærbæk et stort udvalg, og kunderne er glade for de mange forskellige brød, de kan finde på hylderne. Hvis vi skal fremhæve et brød udover vores andre gode brød, som vi sælger rigtig meget af, må det blive Delikatessebrødet. Det er et velsmagende blødt og svampet brød, der holder sig friskt og lækkert i lang tid uden konserveringsmidler.

Vi lytter til vores kunder
Vi vil gerne tilfredsstille kundernes behov, og deres indspark og ideer er overordentligt vigtige for os. Derfor lytter vi til dem, når de besøger os i butikken, og vi forsøger at efterleve deres ønsker. Ligeså vigtigt er det, at butikken ser ordentlig ud, har en pæn facade og at de 7 piger i butikken altid er smilende og glade, når de byder kunderne velkommen.

Ikke så meget hvidt brød
Vi sælger ikke nær så meget hvidt brød, som vi gjorde for bare 4-5 år siden. Det skyldes, at kunderne er blevet brødbevidste, og fordi de gerne vil have mere bid i det brød, de spiser. Vi sælger stadig en masse kager og blødt brød, men hvidt brød, både franskbrød og rundstykker er på tilbagetog.

Frisksmurte sandwhiches til alle
Til gengæld sælger vi mange pølsebrød og frisksmurte sandwhiches. Vi sørger for frokosten til en stor del af skoleleverne i Skærbæk og til byens håndværkere, som besøger butikken hver dag i deres frokostpause. Vi sørger for, at der er rigeligt med nybagte pølsebrød og frisksmurte sandwhiches til alle, og vi bager friske pølsebrød 6-7 gange om dagen, ligesom vi bager andre brød løbende hele dagen. Alle vores produkter er friskbagte og nylavede hver dag, og alle vores brød er uden konserveringsmidler.

Til januar næste år skal butikken renoveres, så der kommer mere plads. Det hele får et ansigtsløft, så butikken fremstår lige så lækker og autentisk, som vores brød smager."

Med venlig hilsen Ronni og Tina.

GuldBageren Skærbæk

Storegade 19
DK-6780
Skærbæk

T: 74752876
E: bashund@hotmail.com

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Information