GuldBageren
Skærbæk

"Kunderne er blevet mere brød-bevidste,
og de vil gerne have mere
bid i det brød, de spiser.
..
"

GuldBageren Skærbæk Ronni Dalager Kramer

"GuldBageren Skærbæk er et bageri, hvor god stemning og duften af friskbagt bagerbrød fylder luften. Vi sætter en ære i at imødekomme kundernes behov, og deres input og idéer er vigtige for os. Vi er altid lydhøre, når vi får besøg, og vi stræber efter at opfylde de ønsker, der måtte opstå."

- Ronni og Tina.

Bagermester Ronni Dalager Kramer GuldBageren Skærbæk

 

Bagermesteren med stor erfaring som håndværksbager
Jeg har selv stået i lære hos GuldBageren Skærbæk. I 2009 overtog min kone Tina og jeg bageriet efter min tidligere mester. Dette giver mig en stor forståelse for både bageriet og bagerfaget, hvilket er en stor fordel, når vi dagligt leverer brød til beboerne i Skærbæk og omegn.

Professionelt håndværk
Hver dag bager vi friske kvalitetsbrød, der imødekommer kundernes forventninger og krav til udsøgt brød. Hvert brød skal besidde den rette konsistens, smag og fylde og være skabt fra bunden. Når man tager en bid, må der ikke herske tvivl om, at dette er et autentisk håndværksbagerbrød. Vores bageri har tre dygtige svende, to lærlinge og en allround medarbejder, som alle elsker vores bagerhåndværk og konstant udforsker nye brødkreationer.

Et stort udvalg
Selvom Skærbæk ikke er stor, har GuldBageren Skærbæk et stort udvalg, der dagligt pryder hylderne i butikken. Et særligt populært brød er Delikatessebrødet. Det er et velsmagende, blødt og svampet brød, der holder sig friskt og lækkert i lang tid uden konserveringsmidler.

Pizza GuldBageren Skærbæk

 

Kager til livets særlige øjeblikke
Vi fremstiller unikke specialkager, håndlavet med omhu, til livets betydningsfulde begivenheder. Uanset om du fejrer en fødselsdag, barnedåb eller bryllup, står vi klar til at skabe det perfekte midtpunkt til enhver lejlighed.

Vi lytter til vores kunder
Vi vil gerne tilfredsstille kundernes behov, og deres indspark og ideer er overordentligt vigtige for os. Derfor lytter vi, når vi får besøg, og vi forsøger at efterleve de ønsker, der måtte være. Ligeså vigtigt er det, at butikken ser ordentlig ud, har en pæn facade og at de syv piger i butikken altid er smilende og glade, når de byder kunderne velkommen.

Kanelsnegle GuldBageren
Mandeltærte GuldBageren
GuldBageren Skærbæk cafe
Småkager GuldBageren

 

Frisksmurte sandwhich
I butikken kan du få frisksmurte sandwich hver dag. Brødet er friskbagt, og der er mange forskellige varianter at vælge imellem. Det er meget populært, og det kan vi også mærke på salget. Udover sandwich kan der også købes pølsehorn i butikken. Hver dag sørger vi for frokost til de mange skoleelever i Skærbæk samt byens håndværkere, der besøger butikken i deres frokostpause.

Pizza fra GuldBageren
Vaniliekranse GuldBageren
GuldBageren Skærbæk

Storegade 19
DK-6780
Skærbæk

T: 74752876
E: bashund@hotmail.com

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Information