GuldBageren
Skærbæk

"kunderne er blevet brødbevidste,
og fordi de gerne vil have mere
bid i det brød, de spiser.
..
"

GuldBageren Skærbæk Ronni Dalager Kramer

"GuldBageren Skærbæk er et bageri, som oser af god stemning med baldakiner i loftet og duften af friskbagt bagerbrød hængende i luften. Jeg har stået i lære hos GuldBageren Skærbæk. Min kone Tina og jeg overtog bageriet i 2009 efter min tidligere mester, så jeg kender både bageriet og bagerfaget helt til bunds. Det er en stor fordel, når vi dagligt skal levere brød til beboerne i Skærbæk og omegn."

- Ronni og Tina.

Bagermester Ronni Dalager Kramer GuldBageren Skærbæk

 

GuldBageren den eneste rigtige bager tilbage i byen med egen butik. Vi er tre svende, en lærling og en allround medarbejder. Vi er et godt team, der alle brænder for samme sag.

Hver dag bager vi friske kvalitetsbrød, som lever op til kundernes forventninger og krav til godt brød. Brødet skal have den rette konsistens, smag og fylde og det skal være lavet fra bunden. Man må ikke være i tvivl om, at brødet er et ægte håndværksbagerbrød.

Et stort udvalg
GuldBageren Skærbæk et stort udvalg, og kunderne er glade for de mange forskellige brød, de kan finde på hylderne. Hvis vi skal fremhæve et brød, som er meget populært, må det blive Delikatessebrødet. Det er et velsmagende blødt og svampet brød, der holder sig friskt og lækkert i lang tid uden konserveringsmidler.

Pizza GuldBageren Skærbæk

 

Vi lytter til vores kunder
Vi vil gerne tilfredsstille kundernes behov, og deres indspark og ideer er overordentligt vigtige for os. Derfor lytter vi, når vi får besøg, og vi forsøger at efterleve de ønsker, der måtte være. Ligeså vigtigt er det, at butikken ser ordentlig ud, har en pæn facade og at de syv piger i butikken altid er smilende og glade, når de byder kunderne velkommen.

Ikke så meget hvidt brød
Vi sælger ikke nær så meget hvidt brød, som vi gjorde for bare 4-5 år siden. Det skyldes, at man er blevet brødbevidst og gerne vil have mere bid i brødet. 

Kanelsnegle GuldBageren
Mandeltærte GuldBageren
GuldBageren Skærbæk cafe
Småkager GuldBageren

 

Frisksmurte sandwhiches til alle
Vi tilbyder et udvalg til frokosten. Her i blandt pølsebrød og frisksmurte sandwhiches. Vi sørger for frokosten til en stor del af skoleleverne i Skærbæk og til byens håndværkere, som besøger butikken hver dag i deres frokostpause.

Vi sørger for, at der er rigeligt med nybagte pølsebrød og frisksmurte sandwhiches til alle, og vi bager friske pølsebrød 6-7 gange om dagen, ligesom vi bager andre brød løbende hele dagen.

Alle vores produkter er friskbagte og nylavede hver dag, og alle vores brød er uden konserveringsmidler.

Pizza fra GuldBageren
Vaniliekranse GuldBageren
GuldBageren Skærbæk facade
GuldBageren Skærbæk

Storegade 19
DK-6780
Skærbæk

T: 74752876
E: bashund@hotmail.com

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Information