"Duften af nyligt bagt brød fra stenovnen
i butikken skaber en hyggelig atmosfære,
der vækker kundernes appetit og nysgerrighed..."
"GuldBageren Holstebro blev bygget om i 2005 med en ny stor butik og åbent ud til bagerne i bageriet. I den nye butik kan kunderne følge med i bagernes arbejde, og vi kan tale med kunderne, mens vi arbejder med brødene. Den personlige kontakt med vores kunder er vigtig for os. Vi tror på, at hvis vi kender vores kunder, så kender de også os."
- Peder Amtkjær.
Fra arbejdsdreng til bagermester
Jeg er selv født og opvokset 500 meter fra bageriet, og jeg startede som arbejdsdreng i 1980 og kom i lære i 1982. Tilbage i august 1985 overtog jeg bageriet – en beslutning, jeg aldrig har fortrudt.
GuldBageren Holstebro byder velkommen i vores hyggelige bageri med en rummelig butik. I vores åbne bageri kan kunderne følge med i bagernes arbejde, og vi kan tale med kunderne, mens vi arbejder med brødene. Den personlige kontakt med vores kunder har stor betydning for os, da vi tror på, at gensidigt kendskab skaber en bedre forståelse. Vores engagerede team på 18 medarbejdere, heraf 5 bagere, elsker bagerhåndværket og stræber efter at levere kvalitet i hver eneste bid.
Godt bagværk tager tid
I vores bageri hylder vi den gamle sandhed: Godt bagværk tager tid. Vi giver brødet den tid og kærlighed, det fortjener. Når du vælger vores brød, får du en unik smagsoplevelse og en karakteristisk skorpe, der kun kan opnås hos en traditionel håndværksbager, der mestrer sit håndværk til bunds.
Vores store udvalg af stenovnsbrød og surdejsboller er skabt med omhu og kun med de fineste råvarer. Vi kombinerer håndværksmæssig kunnen med en lækker smag, sprød konsistens og en ordentlig krumme. Hver eneste brød er resultatet af dedikation og fokus på kvalitet og kærlighed til bagning.
Stenovn giver sprødhed
Stenoven giver brødet en lækker skorpe, fordi varmen kommer nedefra, hvilket medvirker til en mere jævn skorpe. I et stenovnsbrød er der mere fugtighed, som gør at brødet ikke bliver så ”oppustet” som et traditionelt brød. Et lækkert stenovnsbrød holder sig frisk i længere tid, så man får lov til at nyde brødoplevelsen i længere tid.
Kundernes idéer er vigtige
Oftest stammer mange af de kreative ideer til nye brød og kager fra vores kunder, og vi bestræber os på at efterleve dem. Da kundernes præferencer og brødtrends konstant udvikler sig, kræver det, at vi forbliver opfindsomme.