GuldBageren
Holstebro

"Stenovnen i butikken giver en hyggelig
duft af frisk brød,
der inspirerer kundernes
lyst og nysgerrighed
..."

"GuldBageren Holstebro blev bygget om i 2005 med en ny stor butik og åbent ud til bagerne i bageriet. I den nye butik kan kunderne følge med i bagernes arbejde, og vi kan tale med kunderne, mens vi arbejder med brødene. Den personlige kontakt med vores kunder er vigtig for os. Vi tror på, at hvis vi kender vores kunder, så kender de også os.

Lærling om søndagen, mester om mandagen
Jeg er selv født og opvokset 500 m fra bageriet, og jeg startede her som arbejdsdreng i 1980 og kom i lære i 1982. Søndag, den 5. August 1985 overtog jeg bageriet, før jeg overhovedet havde modtaget mit svendebrev. De tidligere ejere ville lukke, så jeg sprang til. Det var en milepæl i mit liv, som jeg ikke har fortrudt den dag i dag, hvor jeg har 33 år på bagen som selvstændig håndværksbager.

I dag er vi omkring 30 ansatte i hele forretningen, og i bageriet er vi, udover mig, 1 mestersvend, 3 svende og en lærling. Bageriet foregår med fordeje, langtidshævning og koldhævning, som det kræves, når man skal lave ægte bagerhåndværk og følge de stolte traditioner. Man får et helt andet produkt og skorpe, når man køber et brød hos en traditionel håndværksbager, som mestrer sit håndværk til bunds.
Hvor meget vi end vil det, så kan vi ikke speede processen op, for et godt brød skal have den tid, et godt brød skal have.

Kundernes idéer er vigtige
Som oftest kommer mange af idéerne til nye brød og kager fra vores kunder. De byder ind med ønsker til nye brødtyper, og vi forsøger at efterleve dem. Som stolt håndværksbager er man nødt til at være på mærkerne, og være god til at udvikle nye brødtyper. Kundernes smag og brødtrenden ændrer sig hele tiden, så vi skal være opfindsomme. Stenovnen i butikken giver en hyggelig duft af frisk brød, der inspirerer kundernes lyst og nysgerrighed til at prøve vores nye brød og specialiteter.

Blandt nogle af de specialiteter, som vi kan tilbyde, kan jeg nævne; Bagerfruens Drøm og vores egen jordbærtærte. Bagerfruens Drøm er en lækker kage, som er lavet af chokolade, vanilje, daimkugler, jordbærcreme, romessens på en lækker lys bund. Jordbærtærterne laver vi på vores helt egen måde med kransekagekant og jordbærcreme. De er populære blandt vores kunder.

Samarbejde med de andre bagere
Vi er 3 selvstændige bagere i Holstebro, og vi har et fantastisk samarbejde med hinanden. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Lige nu har vi udviklet Motorvejskagen i fællesskab, der er en chokoladekage med smørcreme og grøn marcipan ovenpå. Hver gang man køber en Motorvejskage går der 1 krone til den forening, der kæmper for at gøre Holstebromotorvejen helt færdig."

Med venlig hilsen Peder og Jeanette.

GuldBageren Holstebro

Struervej 83
DK-7500
Holstebro

T: 97428282
E: butik@guldbageren-holstebro.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:00
Lør-Søndag: 06:30-16:00
Helligdage: 06:30-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. december og 1. januar

Information