GuldBageren
Esbjerg

"Vi bliver glade, når folk jævnligt udbryder 
DET ER EN RIGTIG BAGER, når de træder ind i
vores pæne og hyggelige butik..."

Michael Mikkelsen Bagermester Esbjerg GuldBageren

"I vores bageri kan du udforske det mest omfattende udvalg af friskbagt brød i byen. Hver formiddag bager vi friske rundstykker hver halve time, og vi bager friskbagt brød i stenovne fra åbningstid og det meste af dagen.

Det betyder, at du kan nyde varme, friskbagte brød hele dagen i vores bagerforretning i Nørregade."

- Michael Mikkelsen.

Bagermester Michael GuldBageren

Bagermester med 38 års erfaring og dedikeret læremester
Jeg har haft fornøjelsen af at være bagermester siden 1985, hvor min kone, Henriette og jeg overtog bageriet. Vi har sammen drevet bageriet i 38 år. Gennem årene har bageriet haft mange lærlinge, hvor vi har haft glæden af at dele ud af vores kærlighed og viden som håndværksbagere. At opleve den næste generation dele samme passion for faget som os er en utrolig stor glæde.

Friskt håndværk hele dagen
Vi bager brød og kager fra midnat til sidst på eftermiddagen – hver eneste dag. Derfor kender vi vores bagerhåndværk til bunds, og det kræver både engagement og faglig kompetence at få en plads i bageriet hos os.

Nye brødtyper til varierende smagspræferencer
Vores kunder er forskellige med varierende ønsker og præferencer, og det er vores mål at imødekomme dem. Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bagning for at opfylde de skiftende behov og ønsker hos vores kunder. At udvikle nye brødtyper er ikke blot en opgave, men en sand passion og drivkraft for os her i bageriet. Vi brænder for at skabe unikke og velsmagende brød, der ikke kun lever op til, men også overstiger vores kunders forventninger og krav.

GuldBageren Nørregade Esbjerg

 

Udsøgt smag i hvert bid
Håndlavede brød er en særlig oplevelse, og vi er stolte af at tilbyde det største brødsortiment i byen. Vores dedikerede bagerteam anvender en bred vifte af traditionelle bageteknikker for at sikre den rette brødkonsistens og en udsøgt smag. Vi arbejder med koldhævet dej, langtidshævet dej og surdej for at skabe brød i alle varianter. En særlig detalje er, at størstedelen af vores brød bliver bagt i stenovn, hvilket tilføjer ekstra karakter og autenticitet til hvert eneste stykke brød, vi serverer.

Frisksmurt sandwich til madpakken
Hver dag tilbyder vi frisksmurte sandwich. Med friskbagt brød som fundament byder vores varierende udvalg på et væld af varianter. Det er populært, og det mærker vi også på salget. Udover vores lækre sandwich kan du også forkæle dine smagsløg med friske salater, velsmagende pizza og saftige pølsehorn i butikken.

Vi støtter et væld af foreninger
GuldBageren er en del af Esbjerg og har været det i mange år, og vi mener, at det er vigtigt at engagere sig i sit lokale miljø. Derfor er vi aktive sponsorer af både dame- og herrehåndbold i Esbjerg. Vi sponsorerer også ishockeyholdet og et væld af andre foreninger, fordi vi kan være med til at gøre en forskel.

GuldBageren Esbjerg Bageriet
Flute GuldBageren
Kanelstænger GuldBageren

 

At levere friske kvalitetsbrød af enhver slags har været hensigten, siden Henriette og jeg overtog bageriet i 1985. Det var samme år, hvor jeg blev udlært i bageriet. Før min lærertid var jeg ansat som rengøringsdreng i bageriet, så man kan roligt sige, at jeg kender kernen i GuldBageren Esbjerg.

Michael Bager brød GuldBageren
Mød GuldBageren Esbjerg
GuldBageren Esbjerg

Nørregade 73
DK-6700
Esbjerg

T: 75122866
E: derborenbager@guldbageren.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 05:30-17:30
Lør-Søndag: 06:30-16:00
Helligdage: 06:30-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. og 1. januar

Information