GuldBageren
Brøndby

"Hvis vi får en god idé til et brød eller en kage,
kan vi udvikle den og byde på specialtilbud,
som ingen andre bagere har."

Bagermester og bagerfrue GuldBageren Brøndby

"GuldBageren Brøndby er et hyggeligt bageri, der ligger i et område, der oser af hyggelig landsbyånd, hvor det føles som om,  alle kender alle. Sådan har Thorben og jeg haft det med byen, siden vi åbnede bageriet for snart 18 år siden.

- Thorben Andersen & Dorte Sørensen

Håndværker GuldBageren

VI ER DEN ENESTE RIGTIGE BAGER I BRØNDBYØSTER, OG VI HAR MANGE STAMKUNDER, SOM BENYTTER VORES BAGERI HVER DAG. DE FORTÆLLER OS, AT DET ER EN PÆN OG HYGGELIG BUTIK AT KOMME I, HVOR ATMOSFÆREN ER VARM OG IMØDEKOMMENDE.

Vores sortiment følger sæsonerne...
Man skal gerne bemærke, at vi pynter butikken efter årstiderne, ligesom vores sortiment følger sæsonerne. Thorben er uddannet bager, og Dorte er uddannet bager og konditor. Sammen med 1 bagersvend og en konditorsvend sørger vi for at bage lækre brød og kager, der lever op til kundernes forventninger.

Morgenbrød GuldBageren

 

Guldmedalje for vores tærte
Vi har meget fokus på vores kager og varierer vores kagesortiment efter årstiderne, så man kan være sikker på, at vores kager er lavet på sæsonens bedste råvarer. Vi bager velsmagende kager i alle afskygninger, og i 2013 fik GuldBageren Brøndby en guldmedalje for vores tærte: Tarte O' Passion, en lækker tærte fyldt med bl.a. passionsmangocreme og kokoslakridscrumble.

Specialtilbud, som ingen andre bagere har
Det er spændende at være bager og konditor i eget bageri, og vi elsker, at vi selv kan bestemme, hvilket udvalg, vi vil have i butikken. Hvis vi får en god idé til et brød eller en kage, kan vi udvikle den og byde på specialtilbud, som ingen andre bagere har.

Hjemmelavet syltetøj
For eksempel koger vi vores egen lækre syltetøj, og sælger det i specielle glas. Det findes altid i tre forskellige varianter hele året rundt. Ligesom vores kager, varierer indholdet efter årstiderne, det kunne for eksempel være rabarber, hindbær, jordbær og brombær.

Konditor kager
Kage i Bageriet
Festkager GuldBageren
Hjemmelavet syltetøj

 

Vinterbrød, bagt efter en gammel familieopskrift
Og vi bager vores efterspurgte Vinterbrød, der er bagt efter en gammel familieopskrift med fyld af revet rødbede og gulerødder samt solsikkekerner, hørfrø og sprøde hvedeflager. Vinterbrød kan nydes på morgen- såvel som frokostbordet under en god skive pålæg eller til aftensmaden som et lækkert supplement til suppen, salaten eller gryderetten.

Karakteristisk smag
Alle vores brød er lavet på fordej, og mange af brødene er bagt i stenovn, hvilket giver en lækker sprød skorpe og en mere karakteristisk smag. Vi bager brød løbende, så du kan få friske brød med hjem hele dagen fra vores hyggelige butik i Brøndbyøster."

Morgenbrød med fiber GuldBageren
GuldBageren Brøndby butikken
GuldBageren Brøndby facade
GuldBageren Brøndby

Brøndby Parkvej 2
DK-2605
Brøndby

T: 36473410
E: brondby@guldbageren.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lør-Søndag: 06:00-14:00
Helligdage: Se opslag i butikken eller på vores Facebook-side.

Sommerlukket i uge 28-29-30

Julen / Nytår
24. december 06:00-12:00
25. og 26. december lukket
31. december 06:00-13:00
1.-6. januar lukket - begge dage inkl.

Information
Links