GuldBageren
Brøndby

"Hvis vi får en god idé til et brød eller en kage,
kan vi udvikle den og byde på specialtilbud,
som ingen andre bagere har."

"GuldBageren Brøndby er et hyggeligt bageri, der ligger i et område, der oser af hyggelig landsbyånd, hvor det føles som om,  alle kender alle. Sådan har Thorben og jeg haft det med byen, siden vi åbnede bageriet for snart 18 år siden.

VI ER DEN ENESTE RIGTIGE BAGER I BRØNDBYØSTER, OG VI HAR MANGE STAMKUNDER, SOM BENYTTER VORES BAGERI HVER DAG. DE FORTÆLLER OS, AT DET ER EN PÆN OG HYGGELIG BUTIK AT KOMME I, HVOR ATMOSFÆREN ER VARM OG IMØDEKOMMENDE.

Vores sortiment følger sæsonerne...
Man skal gerne bemærke, at vi pynter butikken efter årstiderne, ligesom vores sortiment følger sæsonerne. Thorben er uddannet bager, og jeg er uddannet bager og konditor. Sammen med 1 bagersvend og en konditorsvend sørger vi for at bage lækre brød og kager, der lever op til kundernes forventninger.

Guldmedalje for vores tærte
Fordi jeg er uddannet konditor, har vi fokus på vores kager. Vi varierer vores kagesortiment efter årstiderne, så man kan være sikker på, at vores kager er lavet på sæsonens bedste råvarer. Vi bager velsmagende kager i alle afskygninger, og i 2013 fik GuldBageren Brøndby en guldmedalje for vores tærte: Tarte O' Passion, en lækker tærte fyldt med bl.a. passionsmangocreme og kokoslakridscrumble.

Specialtilbud, som ingen andre bagere har
Det er spændende at være bager og konditor i eget bageri, og vi elsker, at vi selv kan bestemme, hvilket udvalg, vi vil have i butikken. Hvis vi får en god idé til et brød eller en kage, kan vi udvikle den og byde på specialtilbud, som ingen andre bagere har.

Hjemmelavet syltetøj
For eksempel koger vi vores egen lækre syltetøj, og sælger det i specielle glas. Det findes altid i tre forskellige varianter hele året rundt. Ligesom vores kager, varierer indholdet efter årstiderne, det kunne for eksempel være rabarber, hindbær, jordbær og brombær.

Vinterbrød, bagt efter en gammel familieopskrift
Og vi bager vores efterspurgte Vinterbrød, der er bagt efter en gammel familieopskrift med fyld af revet rødbede og gulerødder samt solsikkekerner, hørfrø og sprøde hvedeflager. Vinterbrød kan nydes på morgen- såvel som frokostbordet under en god skive pålæg eller til aftensmaden som et lækkert supplement til suppen, salaten eller gryderetten.

Karakteristisk smag
Alle vores brød er lavet på fordej, og mange af brødene er bagt i stenovn, hvilket giver en lækker sprød skorpe og en mere karakteristisk smag. Vi bager brød løbende, så du kan få friske brød med hjem hele dagen fra vores hyggelige butik i Brøndbyøster."

Med venlig hilsen
Thorben Andersen & Dorte Sørensen.

GuldBageren Brøndby

Brøndby Parkvej 2
DK-2605
Brøndby

T: 36473410
E: brondby@guldbageren.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lør-Søndag: 06:00-14:00
Helligdage: Se opslag i butikken eller på vores Facebook-side

Julen / Nytår
24. december 06:00-12:00
25. og 26. december lukket
31. december 06:00-12:00
1. januar Lukket

Information
Links
xn--80aab4bgefdsnklh3i0b.com