"Det gode og professionelle håndværk
samt den gode kundeservice er grunden til,
at vores kunder gang på gang vælger os."
"GuldBageren Brøndby er et charmerende bageri beliggende i et område med en varm landsbyatmosfære, hvor det føles, som om alle kender hinanden. Denne følelse har vi haft, lige siden vores bageri åbnede dørene for 23 år siden."
- Thorben Andersen & Dorte Sørensen
Som den eneste autentiske bager i Brøndbyøster har vi opbygget en trofast kundeskare, der dagligt besøger vores bageri. Vi bager brød løbende, så du kan få friskbagt brød med hjem hele dagen.
Professionelt håndværk
Thorben er en erfaren bager, og Dorte har uddannelse som både bager og konditor. Sammen med en dedikeret bagersvend sørger vi for at fremstille delikate brød og kager, der imødekommer kundernes forventninger. Vi stræber altid efter at præsentere et varieret sortiment, der følger årstiderne og udnytter de bedste sæsonfrugter.
Guldmedaljevinder: Tarte O’ Passion
Vi brænder for at udforske nye og spændende smagsoplevelser inden for bageriets verden. Vi elsker at eksperimentere og skabe unikke kager med overraskende smage. I 2013 blev vores Tarte O' Passion belønnet med en guldmedalje. En udsøgt tærte fyldt med bl.a. passionsmangocreme og kokoslakridscrumble.
Kager til livets fester
Vi skaber håndlavede specialkager til livets mest betydningsfulde begivenheder og festlige stunder. Uanset om det er en fødselsdag, barnedåb eller bryllup, vil vores kreative og dygtige konditor designe det perfekte midtpunkt til enhver anledning – lige efter dine ønsker.
Flødeboller med WOW-faktor
Vores flødeboller ligner ved første øjekast ganske almindelige flødeboller. Den lækre nøddebund tilfører en ekstra dimension af smag og konsistens, der får vores kunder til at opleve en ægte WOW-faktor. Mens fyldet bevarer den klassiske smag, er det nøddebunden, der overrasker og imponerer.
Smagfuldt Vinterbrød: En kundefavorit
Det efterspurgte Vinterbrød, som er kendt for sin udsøgte smag, er bagt efter en gammel jysk familieopskrift. Brødet er beriget med fyld af revet rødbede og gulerødder samt solsikkekerner, hørfrø og sprøde hvedeflager. Det er ret unikt og kan ikke købes andre steder. Det bliver bagt året rundt, både som bolle og traditionelt brød.
Karakteristisk smag
Alle vores brød er lavet på fordej, og mange af brødene er bagt i stenovn, hvilket giver en lækker sprød skorpe og en mere karakteristisk smag. Vi bager brød løbende, så du kan få friske brød med hjem hele dagen fra vores hyggelige butik i Brøndbyøster."
GuldBageren Brøndby
Brøndby Parkvej 2
DK-2605
Brøndby
T: 36473410
E: brondby@guldbageren.dk
Åbningstider
Man-Fredag: 06:00-17:30
Lør-Søndag: 06:00-14:00
Helligdage: Se opslag i butikken eller på vores Facebook-side.
Sommerlukket fra søndag d. 7/7 til og med søndag d. 28/7
Julen / Nytår
23. december 06:00-14:00
24. december 06:00-12:00
25.-26. december lukket
27.-29. december 06:00-17:30
30. december 06:00-14:00
31. december 06:00-13:00
1.-7. januar lukket (begge dage inkl.)