GuldBageren
Auning

"jeg er sikker på, at man kan
mærke vores kærlighed
til både faget og brødet..."

Bagermaster Brian Wulff Rasmussen

"Vi er seks i bageriet hos Guldbageren Auning – en god blanding af svende og lærlinge, der alle elsker vores bagerhåndværk, og som ikke kan lade være med at tænke i nye brødbaner. Hvis jeg har haft et par fridage, glæder jeg mig til at have dej mellem hænderne igen. Det er en fantastisk følelse at blande mel, kerner og surdej og se det blive til lækre brød."

- Brian Wulff.

Bagerhåndværk GuldBageren

Vores store entusiasme smitter af på hinanden, og man kan mærke vores kærlighed til både faget og brødet, hvis man besøger os i bageriet.

Generationsskift i 2010
Jeg blev udlært i 1990 og overtog halvdelen af Guldbageren Auning i 2005 i et glidende generationsskifte, som blev fuldført i 2010.

Vi har et flot bageri med nyrenoveret butik og hyggelig café, hvor man kan nyde brød, kage, sandwich og en kop kaffe, varm kakao eller cappuccino. Det er også muligt at spille Lotto og udfylde ugens tipskupon.

Service hos GuldBageren Auning

 

Brød fra bunden
For at kunne kalde sig ægte håndværksbager, skal man kunne lave alle sine brød fra bunden, og man skal gå op i sit håndværk.
Vi hader alle de kemikalier og tilsætningsstoffer, der puttes i vore madvarer i dag, og det undgår vi for enhver pris.

Originale bagermestertraditioner med koldhævning
Det tager et døgn at lave et godt brød. Alene liggetiden får brødet til at smage godt, og vi skal ikke tilsætte alverdens tilsætningsstoffer. De gamle og originale bagermestertraditioner med koldhævning og langtidshævning er nok til at få brød til at smage fantastisk.

Kendt for sit gode rugbrød
Bageren i Auning har været kendt for sine gode rugbrød i mange år. Faktisk har bageriet leveret rugbrød til hele Djursland i snart 4 generationer, og det gør vi stadig. Rugbrødet bages fortsat på den originale, hjemmelavede surdej. En surdej er en levende organisme, der skal holdes ved lige, og ligesom alt andet, så laver vi den fra bunden.
Vores konditor koger ligeledes selv de bær, der skal bruges i de forskellige kompotter.

Tørkager GuldBageren
Brian Wulff Rasmussen GuldBageren Auning
Jordbærkage GuldBageren
Lune rugbrød

 

Ligesom det er vigtigt for os, at være autentiske med alt, hvad vi laver, så er det også vigtigt at kunne tilbyde de helt rigtige løsninger til vores kunder.

Man skal gå op i sit håndværk, hvis man skal være bager, og vi vil strække os langt for at levere gode brød til kunderne. I butikken sørger vi for, at der er god, smilende og personlig betjening, og vi får tit ros for vores dygtige personale, og deres gode humør.

Bagermester Brian Wulff Rasmussen laver kage
Mød pigerne hos GuldBageren Auning
GuldBageren Auning Facaden
GuldBageren Auning

Torvegade 2
DK-8963
Auning

T: 86483017
E: auningbageri@mail.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 05:30-17:00
Lørdag-Søndag: 05:30-16:00

Helligdage: 05:30-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. december og 1. januar

Information