GuldBageren
Auning

"Hvor brød bliver til kunst
gennem passion,
kvalitet og håndværk"

Bagermaster Brian Wulff Rasmussen

"Hos Guldbageren Auning er vi otte – både bagersvende, konditorer og lærlinge. Vi deler alle en stor passion for bagværk. Her hylder vi det gode håndværk og sætter ære i at skabe lækre brød og bagværk fra bunden."

- Brian Wulff.

Bagerhåndværk GuldBageren

Vores store entusiasme smitter af på hinanden, og man kan mærke vores kærlighed til både faget og brødet, hvis man besøger os i bageriet.

Generationsskift i 2010
Min bagerrejse startede i 1990, hvor jeg blev færdiguddannet. I 2005 trådte jeg ind i GuldBageren Auning og overtog halvdelen af virksomheden som en del af et glidende generationsskifte, som blev fuldført i 2010.

Service hos GuldBageren Auning

 

Brød på gammeldags manér
Vores rugbrød på gammeldags manér er en hyldest til fortiden, skabt ud fra klassiske opskrifter og næret af tradition. Vi værner om den gammeldags måde at bage på ved at anvende autentiske surdejsopskrifter, der sikrer en unik og dyb smag. Hvert brød bliver kærligt tilberedt fra bunden, hvor vi kombinerer nøje udvalgte ingredienser med omhyggeligt håndværk. Vores fokus på kvalitet og håndværk garanterer en brødoplevelse, der ikke kun henter inspiration fra fortiden, men også bringer den ind i nutiden med hver bid.

Auning Rugbrød: En oplevelse af traditionel bagekunst
Auning Rugbrød fra vores bageri er særligt elsket. Dette rugbrød bages nøje efter den originale surdejsopskrift og leverer en fortræffelig smagsoplevelse med en knasende skorpe. Hvert brød bliver omhyggeligt fremstillet fra bunden uden brug af tilsætningsstoffer, hvilket sikrer en ren og autentisk smag. Vores dedikation til kvalitet og traditionelle bageprincipper gør Auning Rugbrød til en favorit blandt vores kunder, der sætter pris på den udsøgte smag og den sprøde tekstur.
Der værnes om gamle opskrifter og traditioner, dette gør vi for at sikre, at hver eneste bid af vores bagværk er en autentisk smagsoplevelse præget af uovertruffen kvalitet.

Hindbærsnittetærte
En af vores mest populære delikatesser er vores hindbærsnitte, og det var netop denne popularitet, der motiverede os til at skabe vores udsøgte hindbærtærte. Den byder på en herlig kombination af smag og sprødhed, som du kender det fra vores klassiske hindbærsnitter. Vores kunder vælger ofte at tage den ekstra strækning og kontakter os endda på forhånd for at sikre sig, at turen ikke bliver forgæves.

Bagermesterens datter anbefaler – Emmas Surprise
Normalt er cupcakes ikke standardvarer i vores sortiment, men bagermesterens datter var fast besluttet på at bevise det modsatte. Hun skabte derfor sin helt egen opskrift på en cupcake fra bunden og bragte den til live. Der er nu blevet solgt over 3000 cupcakes, og de er i dag blevet en fast del af vores sortiment. Den lyse cupcake gemmer på en overraskelse af Smarties indeni og er toppet med en generøs portion vaniljecreme samt dekoreret med Smarties og smiley-ansigter.

Tørkager GuldBageren
Brian Wulff Rasmussen GuldBageren Auning
Jordbærkage GuldBageren
Lune rugbrød

 

Ligesom det er vigtigt for os, at være autentiske med alt, hvad vi laver, så er det også vigtigt at kunne tilbyde de helt rigtige løsninger til vores kunder.

Man skal gå op i sit håndværk, hvis man skal være bager, og vi vil strække os langt for at levere gode brød til kunderne. I butikken sørger vi for, at der er god, smilende og personlig betjening, og vi får tit ros for vores dygtige personale, og deres gode humør.

Bagermester Brian Wulff Rasmussen laver kage
Mød pigerne hos GuldBageren Auning
GuldBageren Auning

Torvegade 2
DK-8963
Auning

T: 86483017
E: auningbageri@mail.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 05:30-17:00
Lørdag-Søndag: 05:30-16:00

Helligdage: 05:30-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. december og 1. januar

Information