GuldBageren
Vestbyen

"Der kommer hele tiden
nye slags brød 
til, men vi holder
fast i klassikerne..."

"Man skal stå tidligt op, hvis man vil være sikker på at få sit favoritbrød med hjem fra GuldBageren Vestbyen i Aalborg. Selvom vi har et bredt og varieret udvalg, er der rift om vores gode brød. Der kommer hele tiden nye brød til, men vi holder fast i klassikerne 'små og store franskbrød' og 'små og store formbrød', som vi har haft, siden vi startede for 30 år siden. Det vil kunderne stadig have."

- Benny Andersen.

Vi er bevidste om, at vi kan tilfredsstille flest kunder, hvis vores udvalg rammer bredt. De lokale i Aalborg er glade for blødt brød. Og selvom det stadig er brunsvigere, jødekager og hvidt brød, vi sælger mest af, er efterspørgslen på groft brød hastigt stigende.

Kager med anderledes smag og substans
Brød er dejligt at arbejde med, og vi udvikler hele tiden nye brød og kager med anderledes smag og substans. Derfor bliver det aldrig kedeligt at være bager.
Så længe der er sukker på lageret og mel i siloen, kan vi fremstille alle de varianter af brød, man har fantasi til, og siden vi fik en ny svend, har vi for eksempel fordoblet vores kagesortiment.


 

Vi er to svende, to lærlinge og bagermesteren i bageriet, som alle er glade for at mestre bagerhåndværket. Vi bager friske brød indtil middag hver dag, og vi vil gerne kunne tilbyde et bredt og varieret udvalg af forskellige kvalitetsbrød. For os er det inspirerende at vide, at så mange sætter pris på de brød, vi bager. Vi har dagligt 200-300 kunder, der handler i butikken, hvor vi har ni dygtige og hjælpsomme piger ansat, som altid er smilende, søde og sørger for at kunderne føler sig godt tilpas.

Eneste bager tilbage i vestbyen
Vi er den eneste bager tilbage i Vestbyen, og vi leverer brød ud af huset til købmænd og virksomheder i hele Aalborg. Hver dag kører vores lille bagerbil med vores logo ud på sin faste 2 timers lange rute for at levere brød.


 

Det gode formål
Det er i Aalborg, vi hører til, og siden vi startede bageriet, har vi støttet lokale foreninger, der er med til at gøre en forskel for unge mennesker. Vi støtter alle mulige sportsgrene fra ishockey til dart, og Bagermesteren er selv aktiv træner i fodboldklubberne B52 og Skalborg, som træner af både pige- og drengehold.

Efterspørgslen og mulighederne har været min drivkraft, siden jeg startede som bager. Den har jeg taget med mig, da jeg overtog bageriet som 21-årig i 1989 og åbnede ”Benny's Bageri”, som de lokale stadig kalder GuldBageren Vestbyen.

GuldBageren Aalborg

Kastetvej 115
DK-9000
Aalborg

T: 98 12 53 55
E: vestbyen@firma.tele.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:00
Lør-Søndag: 06:30-16:00
Helligdage: 06:30-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. og 26. december samt 1. januar

Information