GuldBageren
Vestbyen

"Der kommer hele tiden
nye slags brød 
til, men vi holder
fast i klassikerne..."

"Man skal stå tidligt op, hvis man vil være sikker på at få sine favoritbrød med hjem fra GuldBageren Vestbyen i Aalborg. Selvom vi har et bredt og varieret udvalg, er der rift om vores gode brød. Der kommer hele tiden nye slags brød til, men vi holder fast i klassikerne 'små og store franskbrød' og 'små og store formbrød', som vi har haft, siden vi startede for 30 år siden. Det vil kunderne stadig have.

Vi er bevidste om, at vi kan tilfredsstille flest kunder, hvis vores udvalg rammer bredt. De lokale i Aalborg er mest glade for blødt brød. Og selvom det stadig er brunsvigere, jødekager og hvidt brød, vi sælger mest af, er efterspørgslen på groft brød hastigt stigende.

Kager med anderledes smag og substans
Brød er dejligt at arbejde med, og vi udvikler hele tiden nye brød og kager med anderledes smag og substans.
Derfor bliver det aldrig kedeligt at være bager. Så længe der er sukker på lageret og mel i siloen, kan vi fremstille alle de varianter af brød, man har fantasi til, og siden vi fik en ny svend sidste år, har vi for eksempel fordoblet vores kagesortiment.

Vi er 2 svende, 2 lærlinge og mig selv i bageriet, som alle er glade for at mestre bagerhåndværket. Vi bager friske brød indtil middag hver dag, og vi vil gerne kunne tilbyde et bredt og varieret udvalg af forskellige kvalitetsbrød. For os er det inspirerende at vide, at så mange sætter pris på de brød, vi bager. Vi har dagligt 200-300 kunder, der handler i butikken, hvor vi har 9 dygtige og hjælpsomme piger ansat, som altid er smilende, søde og sørger for at kunderne føler sig godt tilpas.

Eneste bager tilbage i vestbyen
Vi er den eneste bager tilbage i Vestbyen, og vi leverer brød ud af huset til købmænd og firmaer i hele Aalborg. Hver dag kører vores lille bagerbil med vores logo ud på sin faste 2 timers lange rute for at levere brød.

Det er i Aalborg, vi hører til, og siden vi startede bageriet, har vi støttet lokale foreninger, der er med til at gøre en forskel for unge mennesker. Vi støtter alle mulige sportsgrene fra ishockey til dart, og jeg er selv aktiv træner i fodboldklubberne B52 og Skalborg, hvor jeg træner både pige- og drengehold.

Efterspørgslen og mulighederne har været min drivkraft, siden jeg startede som bager. Den har jeg taget med mig, da jeg overtog bageriet som 21-årig i 1989 og åbnede ”Benny's Bageri”, som de lokale stadig kalder GuldBageren Vestbyen.

Efterspørgslen og mulighederne har været min drivkraft, siden jeg startede som bager. Den har jeg taget med mig, da jeg overtog bageriet som 21-årig i 1989 og åbnede ”Benny's Bageri”, som de lokale stadig kalder GuldBageren Vestbyen.

Med venlig hilsen Benny.

GuldBageren Aalborg

Kastetvej 115
DK-9000
Aalborg

T: 98 12 53 55
E: vestbyen@firma.tele.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:00
Lør-Søndag: 06:30-16:00
Helligdage: 06:30-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. og 26. december samt 1. januar

Information