GuldBageren
Vordingborg

"frit udsyn til vores konditori fra butikken,
så man kan følge med 
i, hvordan konditorerne
skaber vores mange forskellige kager...
"

"GuldBageren Vordingborg er helt specielt indrettet med synligt bindingsværk i butikken. Det er en unik detalje, der danner rammen for vores bageri og traditionelle kiosk, som vi har under samme tag. Vores kunder fortæller os ofte, at vi har en hyggelig butik med en god atmosfære, som skabes af personalet og vores bindingsværksindretning."

SIDEN 1997 HAR VI FUNGERET SOM TRADITIONELT BAGERI OG KIOSK, HVOR MAN KAN UDFYLDE SINE LOTTOSEDLER, MENS MAN DRØFTER UGENS TIPSKUPON MED DE ANDRE KUNDER, FØR MAN KØBER SIT BRØD OG SIN AVIS MED HJEM.

Vi er kendt for vores store udvalg
Og man kan vælge mellem mange forskellige brød og kager. Vi er kendt for vores store udvalg, og vi vil ikke gå på kompromis med det, også selvom andre har rådet os til at skære ned i sortimentet.

Et traditionelt bageri...
For vi elsker vores bagerhåndværk, og GuldBageren Vordingborg er et traditionelt bageri, hvor de gammeldags bagerdyder er drivkraften hver dag!

Brød og kager fra bunden
Vi laver alle vores brød og kager fra bunden, og vi mestrer alle former for brødhåndtering, både de helt gammeldags metoder, men også alle de nye med koldhævning, langtidshævning og originale surdeje. Vi producerer mange brød med mere smag og en krumme med forskellig substans, alt efter hvilken metode, brødet er bagt efter.

En hyggelig duft af frisk brød i butikken
Med stenovnen i butikken kan vi bage anderledes brød, med sprød skorpe og en anden smag. Selvom man putter samme dej i stenovnen som i en standard ovn, smager brødet helt anderledes, når vi tager det ud. Ovnen giver en hyggelig duft af frisk brød i butikken.

Kager til enhver anledning
Vi er 3 bagere/konditorer, 2 lærlinge og 2 medhjælpere i bageriet og selvom vi er rigtig gode til at bage brød, så er vi specialister i at bage kager. Specielt kager efter bestilling, hvor kun kundens fantasi sætter grænserne. Det er rygtedes i Vordingborg og omegn, at GuldBageren kan fremtrylle kager til enhver anledning, både de traditionelle kager til højtider, men også kager til helt andre sammenhænge.

Frit udsyn til vores konditori fra butikken
Derfor har vi valgt at have frit udsyn til vores konditori fra butikken, så man kan følge med i, hvordan konditorerne skaber vores mange forskellige kager til sortimentet og efter kundeønsker. Det er altid en oplevelse at se en kage blive skabt fra ide til færdigt produkt.

Stor sandwich-afdeling
I butikken har vi en stor sandwichafdeling, hvor man kan få friskbagte pølsehorn, grovburgere og sandwiches i alle afskygninger, den benytter de lokale håndværkere ofte som et velsmagende og alsidigt frokosttilbud.

Aktivt lokalmiljø
Vi benytter os af det lokale foreningsliv, og vi synes, det er vigtigt at bevare et aktivt lokalmiljø, derfor støtter GuldBageren Vordingborg de lokale tennis, badminton og håndboldforeninger gennem forskellige tiltag."

Claus og Birgitte

GuldBageren Vordingborg

Købmagergade 26
DK-4760
Vordingborg

T: 55370882
E: birgittelehmolsen@gmail.com

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lør-Søndag: 06:00-15:30
Helligdage: 06:00-15:30

Julen / Nytår
Lukket 1. januar

Information