GuldBageren
Sakskøbing

"Det er vigtigt for os at tage
udgangspunkt i vores lokalmiljø
, og de
muligheder og aktiviteter byen tilbyder.
..."

”Man kan sige, at jeg blev bager på foranledning af min skoleinspektør, der mente, at brød var en bedre beskæftigelse for mig, end at sidde stille i skolen. Jeg har været bager siden 1976, og i 1991 åbnede jeg mit eget bageri, som i dag er GuldBageren i Sakskøbing – den eneste rigtige bager i byen.

Brød i alle afskygninger
Bagerfaget er med tiden kommet ind under huden, og i dag finder jeg stadig stor glæde ved at udvikle nye brød, der lever op til kundernes ønsker og som udfordrer mit håndværk. Kundernes ønsker til brød har udviklet sig gevaldigt, siden jeg startede som bager. Dengang havde man kun 2 lyse brødtyper. I dag er kunderne mere bevidste om brød, og vi kan tilbyde 30-40 forskellige brødtyper, lavet på forskellige kornsorter og bagt på hver deres måde. Vi er netop begyndt at bage alle vores brød på dansk mel uden stråforkortere.

Specielle brød i Sakskøbing
Udover de mange forskellige, almene brødtyper, kan vi tilbyde 2 specialbrød, som har rødder i lokalområdet, og som ikke kan fås andre steder.
Det er vores lækre Gammeldags sigtebrød med gennemført sprød skorpe. Brødet er bagt efter en gammel opskrift, som jeg har fået overleveret af en tidligere bagermester fra området.
Og så kan vi tilbyde det velsmagende Krenkerup ølbrød, som bages på en originalopskrift på durum og øl fra det lokale bryggeri i Krenkerup, som kun ligger 5 km fra bageriet.

Aktive i lokalmiljøet
Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i vores lokalmiljø, og de muligheder og aktiviteter byen tilbyder. Vi er et lille og fasttømret lokalsamfund i Sakskøbing, og hos GuldBageren nyder vi, at der et aktivt foreningsliv i byen. Vi støtter op om byens 2 fodboldklubber med bannerreklamer og gavekort til deres lotterier, og byens bankoklubber støtter vi med gavekort på frisk rugbrød året rundt.

Cafeen er et samlingssted i byen
For nogle år siden udvidede vi butikken med en café. Det er byens eneste cafe, hvor man kan mødes, hygge sig og tage et lækkert brød med hjem, og den benyttes af byens beboere i alle aldersgrupper. Med cafeen er GuldBageren i Sakskøbing blevet et naturligt samlingssted for byens beboere, og de mange hyggelige gæster giver god stemning i bageriet, fra vi åbner, til vi lukker.

Friske og varme brød flere gange om dagen
Vi bager friske og varme brød 2 gange om dagen i hverdagene og 3 gange om dagen i weekenderne, og de fleste af vores kunder ved, hvornår man skal komme, for at få et dampende varmt og frisk brød med hjem. I weekenden er det klokken 6:00, 8:00 og 9:30, at de friske brød er klar.

ALLEREDE FRA KLOKKEN 6 OM MORGENEN KAN MAN NYDE HELE VORES SORTIMENT -  FRA SANDWICH TIL SANDKAGER.”

Kim Johansen, Bagermester.

GuldBageren Sakskøbing

Vestergade 12
DK-4990
Sakskøbing

T: 54704100
E: gbsax@guldbager.com

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:00
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. december og 1. januar

Information