GuldBageren
Køge

"Vi betragter os selv som en traditionel bager,
og vi elsker at bage, arbejde med dejen og fremstille 
velsmagende brød i mange forskellige varianter..."

GuldBageren Køge Bagermester Tommy Liljedahl

"Vi betragter os selv som en traditionel bager, og vi elsker at bage, arbejde med dejen og fremstille velsmagende brød i mange forskellige varianter. Jeg har overtaget bageriet fra min far, der har bagt i mere end 30 år, og jeg glæder mig til at føre det gode håndværk videre i mange år endnu."

- Tommy Hougaard Liljedahl.

Morgenbrød GuldBageren

VI HAR HAFT BAGERI I KØGE SIDEN 1983, OG I 1989 BLEV VI MEDLEM AF GULDBAGEREN. I DAG KAN MAN FINDE GULDBAGEREN I KØGE I BYENS BEDSTE SUPERMARKED `MENY`

Vi sætter rammerne
Selvom vi sætter rammerne for vores bageri, er det vigtigt for os at give vores personale plads til at komme med nye ideer, som vi tør satse på. Vi er et stærkt team, der i bageriet består af tre svende, en flexjobber, en lærling og bagermesteren og i butikken har vi de sødeste, smilende piger der ledes af bagerfruen. Vi udfordrer hinanden hver dag, for at sikre at udvalget altid er nyt og friskt. Samtidig bevarer vi de gode, gamle brød, som vores faste kunder sætter pris på.

 

Bager GuldBageren Køge

 

Stort sortiment i langtidshævede brød
Vi vil ikke fremhæve nogle af vores brød som specialiteter, men pudsigt nok er vores Sønderjysk Rugbrød meget efterspurgt her i Køge. Derudover har vi et stort sortiment i langtidshævede og herdovnsbagte brød.

En kanondygtig konditor
Vi har en kanondygtig konditor i bageriet, som bager de smukkeste og lækreste kager og småkager. Faktisk er vores småkager så populære, at vi solgte vi 800 kg småkager alene fra 1. november til 23. december sidste år!

Vi elsker udfordringer og tager gerne mod special ønsker. Kom forbi og fortæl os om dine behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Jordbærkage konditor GuldBageren
Frokost GuldBageren
Børne boller GuldBageren
Flædekager Konditor GuldBageren Køge

 

Smil og liv i butikken
Der kommer mange kunder i butikken hver dag, og i frokostpausen bliver vi besøgt af de unge mennesker fra Køge Gymnasium. Her bliver vi invaderet af sultne elever, der køber deres frokost hos os. Det er sjovt, og det giver en masse smil og liv i butikken.

Generationer af idéer
Vi er midt i et genrationsskrifte, hvor Tommy, den ældste søn, skal overtage bageriet til næste år. Han har allerede påtaget sig rollen som bagermester og er dybt involveret i bageriet, med hans mange gode idéer til nye brød og kager, som vi løbende implementerer i sortimentet. 

På den måde giver vi altid vores kunder en god grund til at komme igen og igen.

GuldBageren Køge Butikken
Theboller GuldBageren
GuldBageren Køge Facade
GuldBageren Køge

Gymnasievej 29
DK-4600
Køge

T: 56652870
E: koege@guldbageren.dk

Åbningstider

Man-Torsdag: 07:30-19:00
Fredag: 07:30-20:00
Lør-Søndag: 07:30-16:00

Helligdage: Lukket alle helligdage

Information