GuldBageren
Køge

"Vi betragter os selv som en traditionel bager,
og vi elsker at bage, arbejde med dejen og fremstille 
velsmagende brød i mange forskellige varianter..."

Vi betragter os selv som en traditionel bager, og vi elsker at bage, arbejde med dejen og fremstille velsmagende brød i mange forskellige varianter. Det har vi gjort i over 30 år. Det at være bagermester og frue i eget bageri, er det bedste. Man bestemmer selv det hele, lige fra udvalg til opbygning og indretning. Det er fantastisk.

VI HAR HAFT BAGERI I KØGE SIDEN 1983, OG I 1989 BLEV VI MEDLEM AF GULDBAGEREN. I DAG KAN MAN FINDE GULDBAGEREN I KØGE I BYENS BEDSTE SUPERMARKED; DEN LOKALE MENU, SOM VI HAR ET GODT SAMARBEJDE MED.

Vi sætter rammerne
Selvom vi sætter rammerne for vores bageri, er det vigtigt for os at give vores personale plads til at komme med nye ideer, som vi tør satse på. Vi er et ungt team med 3 svende, 1 mester og 1 flexjobber i bageriet, og en masse søde piger i butikken, hvor den ældste ansatte er 24 år gammel. Det giver energi og et ungdommeligt vovemod, som er med til at holde udvalget nyt og friskt, samtidigt med, at de gode, gamle brød bevares.

Stort sortiment i langtidshævede brød
Vi vil ikke fremhæve nogle af vores brød som specialiteter, men pudsigt nok er vores Sønderjysk Rugbrød meget efterspurgt her i Køge. Derudover har vi et stort sortiment i langtidshævede og herdovnsbagte brød.

En kanondygtig konditor
Ligeså er vores småkager. Vi har en kanondygtig konditor i bageriet, som bager de lækreste kager og småkager. Faktisk solgte vi 800 kg småkager alene fra 1. november til 23. december sidste år.

Smil og liv i butikken
Der kommer mange kunder i butikken hver dag, og når Køge Gymnasium holder frokostpause, får vi altid ekstra travlt. Her bliver vi nærmest invaderet af sultne elever, der køber deres friskbagte frokost hos os. Det er sjovt, og det giver en masse smil og liv i butikken.

Generationer af idéer
Vores ældste søn, som forhåbentlig skal overtage bageriet om nogle år, er allerede dybt involveret i bageriet. Han har en masse idéer til nye brød og kager, som vi løbende håber at implementere i sortimentet.

Tommy Hougaard Liljedahl.

GuldBageren Køge

Gymnasievej 29
DK-4600
Køge

T: 56652870
E: koege@guldbageren.dk

Åbningstider

Man-Torsdag: 07:30-19:00
Fredag: 07:30-20:00
Lør-Søndag: 07:30-16:00

Helligdage: Lukket alle helligdage

Information