GuldBageren
Hørning

"Vi fryser ikke ned, og vi vælger ikke den
nemme løsning, 
når vi bager brød.
Vi bager brød på vores egen surdej..."

"Hos GuldBageren Hørning har vi vendt bøtten på hovedet og taget de gamle bagertrends op igen. Hos os bruger vi ikke en masse præfabrikerede hjælpemidler, da vi fremstiller alle vores produkter helt fra bunden."

- Susanne og Henning.

I dag bliver vi udsat for brødtilbud i næsten alle dagligvarebutikker, og derfor gør vi meget ud af at fortælle vores kunder, at godt brød skal have den rette konsistens og smage, som det gør hos en ægte håndværksbager. For eksempel skal en hindbærsnitte være sprød og ikke blød, som mange måske tror, fordi de har kun har smagt supermarkedernes, der har været frosset ned.

Alle brød skal bages fra bunden
Vi er en ægte håndværksbager, og for at være det, skal man mestre det gamle bagerhåndværk. Det gør vi hos GuldBageren Hørning, hvor vi er tre bagere og en lærling i bageriet, som har en travl hver dag, hvor alle brød skal bages fra bunden og efter alle håndværksbagernes forskrifter.

 


 

Det gode håndværk.
Vi fryser ikke ned, og vi vælger ikke den nemme løsning, når vi bager brød. Vi bager brød på vores egen surdej og vi laver vores egen kompot til for eksempel vores påskeæg. Surdejen er blevet testet op mod de færdige, præfabrikerede surdeje, og vores fungerer bedre. Både som dej i bageriet og smagsmæssigt.

Lavet på vores egen surdej
Derfor er det også muligt for os at producere lækre specialiteter, som man ikke kan finde andre steder. Blandt andet Ølands Hvedebrød, som er lavet på vores egen surdej. Det er et ufattelig smagfuldt brød, som er saftigt og anderledes på den gode måde.


 

Ægte brød og god service
Vi har ikke andet at byde på end godt, ægte brød og god service. Vi nyder at have kundekontakten i butikken, for det er ofte her, de nye idéer opstår. Vi lytter til kundernes forskellige ønsker, for det er ofte kunderne, der kommer med guldkornene, som vi kan udvikle til gode brød i bageriet.

Hos GuldBageren Hørning bager vi brød, som det er ment, brød skal bages - fra bunden og uden fiksfakserier og præfabrikerede lappeløsninger.

GuldBageren Hørning

Nørre Allé 15
DK-8362
Hørning

T: 86921310
E: guldbageren-hoerning@mail.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:30
Lørdag: 06:30-14:00
Søndag: 06:30-14:00
Helligdage: 06:30-14:00

Julen / Nytår
Lukket 25. og 26. december samt 1. januar

Information