GuldBageren
Grindsted

"Vi kender vores håndværk til bunds, og vi kan ikke lade
være med at udvikle nye brød, 
nye smage og konstant
forbedre det, vi allerede har skabt..."

"Kundernes smag har udviklet sig gennem de sidste 30 år. I dag ønsker kunderne brød med bedre smag og mere substans. De er blevet brød-bevidste, og som bager kan jeg ikke ”bare” servere flere varianter af hvidt brød eller kager, der er pakket ud af en kasse. Der skal andre brød-typer til - altid i mange forskellige varianter og altid i bedste kvalitet.."

- Jørgen Fuglsang, bagermester

Bager friskbagt brød hos GuldBageren

JEG VIL GERNE HAVE, AT KUNDERNE STRAKS FØLER SIG VÆRDSATTE OG VELKOMNE I VORES BAGERBUTIK, SOM VI HAR EJET OG UDVIKLET BRØD TIL I DE OVER 30 ÅR, HVOR GULDBAGEREN HAR LIGGET PÅ KROGAGERVEJ 3 I GRINDSTED - IKKE SÅ LANGT FRA BILLUND.

Du kan forvente brød med ambitioner
Det er vigtigt for os, at kunderne kan fornemme, at vi tager vores bagerhåndværk seriøst. Vi er stolte af vores håndværk, og vi vil levere Kvalitetsbrød med stort K. For os er godt brød mere end en lidenskab. Det er et udfordrende håndværk, der aldrig stopper med at udvikle sig, og som kræver respekt, indlevelse og grundighed.

Kvalitetsbrød hos GuldBageren

 

 

Forskellen er så tydelig
Vi skaber selv alt bagværket helt fra bunden, og du kan være sikker på, at hver eneste kage, bolle eller brød er lavet på de bedste råvarer, som vi kan opstøve. Vi kender vores håndværk til bunds, og vi kan ikke lade være med at udvikle nye brød, nye smage og konstant forbedre det, vi allerede har skabt. Og derfor kan vi hos GuldBageren i Grindsted altid tilbyde det bedste brød til vores kunder.

Lækkert brød kræver håndelag og viden
De gode brød bager vi ud fra rigtigt håndværk med langtidsmodnede fordeje, koldhævning og langtidsmodning i store dejkasser til næsten alle brødtyper. Ved at bruge en unik sammensætning af forskellige danske, italienske og franske kornsorter og meltyper, minimerer vi mængden af tilsætningsstoffer og fremstiller lækre brød med en udsøgt smag, sprød skorpe og en saftig krumme, som holder sig frisk i lang tid.

Thebolle til børn GuldBageren
GuldBageren Tærter
Wienerbrød GuldBageren Grindsted
Brød i flere varianter GuldBageren

 

Tag noget godt med hjem
Uanset hvilket slags brød du har hang til, vil du kunne finde det hos os. Ikke nok med at vi bager klassiske kager, brød og boller, så fremstiller vi også frisksmurte og lækre sandwhiches til din frokost - på friskbagt brød, som vi selv har udviklet og bagt – naturligvis!

Få et smil, og føl dig hjemme
Du vil altid opleve smilende og imødekommende betjening hos os, og vi vil gøre alt for, at du får de helt rette brød, som lever op til dine ønsker og behov med hjem i posen. Hos GuldBageren i Grindsted vil vi hver dag leve op til mottoet: ”Vi kan ikke være billigst, men vi vil være bedst."

 

Bagermester Jørgen Fuglsang GuldBageren Grindsted
GuldBageren Grindsted i bageriet
Guld Bageren, Grindsted, Facade
GuldBageren Grindsted

Krogagervej 3
DK-7200
Grindsted

T: 75322144
E: guldbageren-grindsted@mail.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:00
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. og 1. januar

Information