GuldBageren
Bramdrupdam

"kunderne er blevet brødbevidste, og det
er med til, at vi hver dag møder
spændende udfordringer i bageriet
..."

Bagermester Kaj Bonde GuldBageren Bramdrupdam

"Hos GuldBageren Bramdrupdam går vi langt for at opfylde kundernes ønsker, og vi vil påstå, at ingen ønsker er for små eller for store. For eksempel har vi bagt en jubilæumskage til 1000 mennesker, som krævede en vis mængde plads, flid og godt bagerhåndværk. Kagen blev vellykket og præcis, som kunden havde forestillet sig."

- Kaj Bonde

Bagerhåndværket GuldBageren

Guldbageren Vester Nebel åbnede i 2007, og i 2011 købte bageriet i Bramdrupdam, som siden har leveret brød og kager til butikken i Bramdrupdam og vores afdeling i Vester Nebel.

Vigtige ingredienser
Vi er et traditionelt håndværksbageri, hvor råvarer, håndværk og høj kvalitet er vigtige ingredienser, for at vi kan levere gode brød, der lever op til kundernes ønsker. Det har været vores primære fokus, siden Kaj blev uddannet bager i 1980.

 

Vi byder indenfor i bageriet GuldBageren Bramdrupdam

 

Vores faglige stolthed
I bageriet er vi, foruden bagermesteren Kaj, to bagersvende og en lærling. Vores faglige stolthed er kendetegnende for os, og vi ønsker at bevare det gode, gamle håndværk, samtidigt med, at vi bager nye brød, der følger nye bagermetoder og efterspørgslen.

Brødbevidste
Selvom vi synes at sukat og rosiner er lækre ingredienser i kager og brød, har kundernes smag udviklet sig i alle mulige nye retninger. De er blevet brødbevidste. Det er med til, at vi hver dag møder spændende udfordringer i bageriet.

Jordbærkage GuldBageren Bramdrupdam
Wienerbrød GuldBageren Bramdrupdam
Kage til eftermiddagskaffen
Brød på hylderne GuldBageren Bramdrupdam

 

Vores kunder er glade for at besøge vores butikker. Vi sørger for altid at yde god service og give os god tid til at tale med – og lytte til kunderne. Det er deres ønsker, der er kimen til vores store udvalg af friskbagt brød og kage."

Bagerjomfruerne hos GuldBageren Bramdrupdam
GuldBageren Bramdrupdam
GuldBageren Bramdrupdam facade
GuldBageren Bramdrupdam

Vejlevej 314
DK-6000
Kolding

T: 75568070
E: bramdrupdam@guldbageren.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:00
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. og 26. december samt 1. januar

Information