GuldBageren
Aalestrup

"Det er vigtigt, at vi selv
har lyst til at SÆTTE TÆNDERNE
I DE BRØD, VI LAVER..."

"Hos GuldBageren i Aalestrup er vi stolte af, at have leveret godt brød og gode kager til de kvalitetsbevidste beboere i byen i mange år. Gitte og jeg har haft bageri i Aalestrup i 27 år, og vi har ligget på vores nuværende adresse i 25 år. Jeg selv blev uddannet bager i 1982, og allerede dengang var det stoltheden over at kunne bage brød helt fra bunden, der var min drivkraft.

Det er det stadig! Hos GuldBageren Aalestrup er vi 2 svende, 2 lærlinge, 1 deltidssvend og mig. Vi bager alle vores kager og alle vores brød med kærlighed og helt fra bunden. Vi benytter de gamle bagertraditioner, hvor fordeje, koldhævning og langtidshævning er vigtige metoder til at opnå et bedre og mere svampet brød, der er lækkert at sætte tænderne i.

Vil I selv spise det der?
Udover at mestre bagehåndværket til bunds, skal bagerne i vores bageri følge min simple rettesnor, der siger: ”Vil I selv spise det der?”
Det er vigtigt, at vi selv har lyst til at sætte tænderne i de brød, vi leverer, for hvis ikke vi vil, hvorfor skulle andre så have lyst til at spise vores brød?.

Vi har naturligvis det store, sædvanlige sortiment, man kan forvente af en GuldBageren, men fra tid til anden finder vi også på vores egne specialiteter. Hvert år, midt i september præsenterer vi altid vores helt egne Norske Klejner.

En norsk klejne er en friturekogt gærklejne, aflang og med masser af gul glasur på. Vi koger klejner flere gange dagligt, så de er friskkogte hele dagen. Klejnen smager helt fantastisk, og den smelter på tungen. Det er smagen af jul. Det er vores egen opskrift, men jeg ved, at der er flere GuldBagere, der har tilføjet den deres juleudvalg. Det kan jeg godt forstå, for jeg vil i al beskedenhed påstå, at det er Danmarks bedste klejne.

Det er en drivkraft for os alle i bageriet at opleve, at det vi laver fra bunden bliver godt modtaget af kunderne. Da vi blev GuldBageren for snart mange år siden, betragtede vores kunder det som et fornemt kvalitetsstempel af bageriet og vores brød.

Ny butik i Løvbjerg
Gitte kører brød ud til detailhandlen, og ender i vores nye butik i Løvbjerg i Overlund i Viborg. Her bager hun brød og kager i en fransk stenovn, som giver en helt unik smag og skorpe på brød, så her er der friskbagt brød og kager til langt op ad eftermiddagen. Sortimentet i Løvbjerg er en smule mindre end i Aalestrup, men vi værner meget om, at vi vil bibeholde kvaliteten og det ægte håndværk..

Vi får mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og jeg er overbevist om, at der kun er en grund til, at vi stadig er her. Det er fordi, vi ikke går på kompromis med kvaliteten."

Ole og Gitte Stisen.

GuldBageren Aalestrup

Jernbanegade 3
DK-9620
Aalestrup

T: 98641019
E: ole-stisen@mail.dk

Åbningstider

Man-Torsdag: 06:00-17:30
Fredag: 06:00-18:00
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. december og 1. januar

Information