GuldBageren Top

Madpandekager med spelt eller rugmel

Bedøm
1640 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 10 stk.

Bland mel og salt. Rør mælken i, til en klumpfri jævning. Rør æggene i ét ad gangen sammen med olien. Lad dejen hvile i ca. 30 min.

Bag pandekagerne på en pande ved middel varme i ca. 5 min. Fyld pandekagerne med hakket oksekød, kylling og grøntsager el. lign.

 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

 

Drys revet ost på de fyldte pandekager og bag dem i ovnen til osten er smeltet.

Bare rolig, de ser mørke ud pga. det grove mel, men de smager fantastisk, også med rugmel.

Server evt. en lækker salat til.

Lækkert og hurtigt mellemmåltid

Brug en afkølet pandekage (se opskrift).

 

Smør den ene side med et tyndt lag flødeost. Læg tynde skiver af røget laks ud over pandekagen. Rul den sammen til en pølse.
Skær herefter rullen ud i små skiver – ca. 2-3 cm. tykke.

Ingredienser

250 g groft speltmel eller rugmel

½ tsk. salt

5½ dl mælk

4 æg

Ca. 3 spsk. olie

Revet ost

OBS: Denne ret er både god som aftensmad samt frokost, hvor pandekagen kan spises kold med fyld af laks eller kylling.

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising