GuldBageren Top

Kanelcookies

Bedøm
47 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 18 stk.

Hak mandlerne groft. Kom tempereret smør, sukker, muscovadosukker og salt i en skål og rør det luftigt med en håndmikser.

Tilsæt æggene, et ad gangen.

Bland mel, bagepulver og kanel og pisk det ned i dejen. Tilsæt nu mandlerne og rør dejen til den er ensartet.

Sæt med en ske, dejen af til cookies på en bageplade med bagepapir maks. 5 stk. pr. bageplade da de flyder ud. Kom en anelse vand på fingrene og tryk kagerne let flade, inden de sættes i ovnen ved 175 grader i 15-18 minutter.

Lad kagerne afkøle på en bagerist og opbevar dem i en dåse med tætsluttet låg.

Ingredienser

200 g mandler

250 g smør

125 g sukker

125 g muscovadosukker

1 knsp. salt

2 æg

250 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

2 tsk. stødt kanel

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising